Workshop "Restoring the Balance" with Bettine: Saturday January 26 from noon - 2:00pm

News 15 January 2019

Wil jij ook nóg meer uit jouw yogalessen halen? Doe dan mee met de Workshop “Restoring the Balance” op zaterdag 26 januari (12:00u - 14:00u).

Na de hectische december en bij de start van het nieuwe jaar kan iedereen wel een steuntje in de rug en een beetje meer rust gebruiken. Deze vind je vast ook al in onze reguliere yogalessen, maar soms is wat extra aandacht gewoon hartstikke fijn. Vandaar deze Workshop!

Deze workshop is (anders dan onze yogalessen) geen vaste serie houdingen. Tijdens de workshop komen verschillende bewegingen, ademhalingstechnieken, en houdingen aan bod om je te helpen steeds bewuster te bewegen. Zodat je steeds beter aanvoelt hoe jij je houdingen (ook in de reguliere yogalessen) optimaal kunt uitvoeren, en vervolgens steeds meer positieve effecten ervaart van elke les. De yogaruimte is tijdens deze workshop wel warm, maar niet verwarmd tot het niveau van de reguliere lessen.

De intensiteit zit hem bij deze workshop met name in de aandacht voor elk lichaamsdeel, waardoor je ook steeds beter het effect van de houdingen gaat ervaren. Wanneer je met steeds meer aandacht beweegt, ga je merken dat bepaalde delen van je lichaam meer moeten doen dan je misschien voorheen voor mogelijk had gehouden, maar dat de houdingen tegelijkertijd “lichter” voelen.

Na deze Workshop is er geen weg meer terug. You can’t unknow what you know :-)

Het maximaal aantal deelnemers voor deze Workshop is 40 (dit om iedereen in de workshop voldoende aandacht te kunnen geven).

Reserveren is nodig, vol = vol.

Voor deelnemers aan de Yoga Challenge (dus wanneer je een Ticket Yoga Challenge hebt gekocht èn je hebt een geldig abonnement, een geldige Strippenkaart, of een geldige Intro Pas) is deze Workshop bovendien helemaal GRATIS! Alsnog wel belangrijk om je in te schrijven, want vol is dus vol :-).

Ook wanneer je niet deelneemt aan de Yoga Challenge kun je je inschrijven voor de Workshop. Deelname is dan 10 euro (voor abonnementhouders geldt standaard 20% korting op Workshops dus dan betaal je 8 euro).

Schrijf je in bij de balie of via de link die je per mail hebt ontvangen! (als je je online aanmeldt als abonnementhouder verrekenen wij de 20% korting na aankoop met jou. Bij de balie doen we dat direct). Wees er hoe dan ook snel bij als je mee wilt doen, zodat je je plek niet misloopt!

Veel plezier!