6 jaar Bikram Yoga Haarlem: Workshop Weekend! zaterdag 17 en zondag 18 december 2016

Nieuws 21 November 2016

Informatie over de Workshops

  • Toegankelijk voor zowel beginners als meer ervaren yoga beoefenaars (wel vereist: Dat je ten minste één reguliere Bikram yogales hebt gevolgd, bij voorkeur bij Bikram Yoga Haarlem)
  • Maximale capaciteit per workshop: 45 studenten
  • Minimale donatie per workshop: €25
  • De volledige opbrengst van alle donaties gaat direct naar 3FM Serious Request 2016
  • Reservering verplicht

Workshop 1:

Zaterdag 17 december (13:00 - 15:30u)

Going backward - Change your perspective

Deze workshop richt zich op het aanleren van technieken voor achteroverbuigingen. Waarbij de ademhaling als belangrijkste instrument wordt gebruikt. Bewustzijn en bewustwording van de ademhaling zijn cruciaal voor het mogelijk maken van een gecontroleerde achteroverbuiging. Bewust gebruik van de ademhaling helpt je om rustig te blijven en helpt je om (meer) evenredig te buigen in alle delen van je wervelkolom. Bovendien helpt het je om jezelf vanuit je bekken en onderrug omhoog te strekken. Wanneer je leert om vanuit je ademhaling achterover te buigen, verander je letterlijk en figuurlijk je kijk op de wereld en verkrijg je nieuwe inzichten. Nieuwsgierig geworden?

Klik hier om je nu in te schrijven of schrijven voor Workshop 1 of schrijf je in bij onze balie.

Workshop 2:

Zondag 18 december (13:00 - 15:30u)

Moving forward – Explore, investigate, discover

Deze workshop richt zich op het cre> eren van meer flexibiliteit in de heupen in combinatie met vooroverbuigingen. Wanneer wij ervaren dat iets in ons lichaam “vast zit” of ongemakkelijk aanvoelt (bijvoorbeeld in de heupen), stoppen we vaak al onbewust met (rustig) ademhalen. En zetten we als gevolg daarvan alles nog vaster. Deze workshop geeft je technieken en houdingen die helpen je heupen meer los te maken, waarbij je je ademhaling leert gebruiken om deze technieken en houdingen te ondersteunen en te kunnen vasthouden. Nieuwsgierig geworden?

Klik hier om je nu in te schrijven voor Workshop 2 of schrijf je in bij onze balie.

Over Serious Request en Serious Yoga

Elk jaar zet radiozender NPO 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis in voor een “stille ramp” door middel van 3FM Serious Request. Vanuit Serious Request is Serious Yoga ontstaan. Voor Serious Yoga nodigen yoga scholen en yogadocenten hun leerlingen uit om samen yoga te beoefenen, om aandacht te vragen, om geld in te zamelen en om positieve energy te genereren voor het goede doel van 3FM Serious Request.

Kan ik ook doneren als ik niet naar de workshops kan komen?

Jazeker! Als je niet deel kunt nemen aan een van beide workshops en je toch bij wil dragen aan dit goede doel, klik dan hier om een donatie te kopen (je kiest zelf het bedrag). Let op dat je door middel van deze losse donatie geen ticket koopt voor een van de bovengenoemde Workshops.

Je kunt ook doneren via onze donatie-box bij de balie of stuur een email naar info@bikramyogahaarlem.nl (Subject: Donatie Serious Request), je ontvangt dan van ons de betaalgegevens. Alle donaties worden opgeteld bij het totale bedrag dat wij doneren aan Serious Request 2016.

Vragen?

Kom langs bij onze balie of stuur een email naar info@bikramyogahaarlem o.v.v. Workshop Weekend 6 jaar Bikram Yoga Haarlem