Aankondiging 2e verjaardag Bikram Yoga Haarlem

Nieuws 7 November 2012

Op 11 december 2012 is de school alweer twee jaar open. Het eerste verjaardagsfeest van de school vorig jaar was een groot succes. Op zaterdag 8 december 2012 vieren we onze tweede verjaardag met een speciale Anniversary Class en een Anniversary Party!

Het schema voor zaterdag 8 december:

  • 9:00 - 10:30 uur: Gewone les
  • 11:15 - 13:15 uur: Anniversary Class (alleen met “Anniversary-kaartje”)
  • 18:30 - 21:30 uur: Anniversary Party (alleen met “Anniversary-kaartje” of “Party-only-kaartje”).
  • Deuren van de school gaan open van 18:30 - 19:00 uur.

De speciale Anniversary Class is een Bikram yogales met meer tijd voor uitleg over de houdingen en demonstraties van houdingen. Een les met veel extra informatie!

De Anniversary Party is een feest met muziek, hapjes, (non-alcoholische) drankjes en een loterij. Dus trek je feest-outfit uit de kast en zie je mede-yogi’s in “normale” kleding en met droog (!!!) haar! Wie weet win jij de ongelimiteerde jaarkaart of een van de andere prijzen in de loterij.

Er zijn twee soorten kaartjes voor deze dag:

  1. Anniversary ticket (€20): Anniversary Class + Anniversary Party (beperkt aantal plaatsen, koop op tijd je kaartje).
  2. Party-only ticket (€12): Anniversary Party (beperkt aantal plaatsen, koop op tijd je kaartje).

Zowel het Anniversary ticket als het Party-only ticket zijn loten voor de loterij, waarin je prijzen kunt winnen (o.a.Bikram boeken, BYH yogahanddoeken en diverse lessenkaarten).

Let op:  Je kunt alleen prijzen winnen als je persoonlijk aanwezig bent bij de loterij (de loterij wordt gehouden tijdens de Anniversary Party).