Bikram Yoga Haarlem bij de 11e Nederlandse Yogakampioenschappen

Nieuws 3 May 2015

Zoals eerder aangekondigd werden gisteren de 11e Nederlandse Yogakampioenschappen gehouden in Rotterdam. Het was extra bijzonder dit jaar omdat het kampioenschap voor het eerst werd gehouden op een openbare plaats (middenin winkelcentrum Alexandrium). Hierdoor bestond het publiek niet alleen uit medeyogis maar maakte ook nietsvermoedend winkelend publiek kennis met deze yogademonstraties. Het leverde prachtige momenten op voor zowel deelnemers als publiek.

Bij Bikram Yoga Haarlem zijn we extra trots omdat ons team van leraren en leerlingen het fantastisch heeft gedaan en inspirerende demonstraties heeft laten zien. En een van onze leerlingen, Bridget, werd tweede bij de dames. En een van onze leraren, Lennart, werd eerste bij de heren.

Veel dank aan alle Haarlemse yogis die speciaal voor dit evenement naar Rotterdam afreisden en dank ook aan al die anderen die er in elk geval in gedachten bij waren!

Binnenkort vind je hier ook meer foto’s van dit evenement en als je erbij was en je hebt zelf nog foto’s gemaakt: Kies je mooiste foto’s uit en stuur ze door naar info@bikramyogahaarlem.nl.