Lestijden vanaf maandag 2 januari 2017

Nieuws 16 December 2016

Met dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze enquête over de lestijden! De uitkomst van de enquête heeft bevestigd wat de bezetting van de lessen het afgelopen jaar heeft laten zien.

Op maandag 2 januari start ons lesrooster voor 2017. Ons lesrooster van 2016 is op enkele punten aangepast. Los van deze aanpassingen blijft ons lesrooster ten opzichte van 2016 hetzelfde.

Op zaterdagmiddag komt er een les bij om 16:00u. Op zondagmiddag komt er een les bij om 13:00u.

De lessen om 6:30u op dinsdag- en donderdagochtend komen te vervallen.

Wij verwachten door deze iets aangepaste verdeling van de lessen een meer evenwichtige bezetting van de lessen door de hele week heen.

In de loop van 2017 zullen wij opnieuw jullie input vragen om onze lestijden te optimaliseren en mogelijk aan te vullen. Nogmaals dank voor jullie input tot zover. Het heeft ons meer inzicht gegeven in jullie wensen. Ook in 2017 gaan wij ons uiterste best doen om aan de wensen van een zo groot mogelijk aantal van jullie te voldoen!

Verder komt er vanaf 2017 met name in de avonden en weekenden meer hulp bij de balie (inclusief meer schoonmaakhulp tussen de lessen door) om te helpen de overgang tussen de lessen in goede banen te leiden.

Wij zullen ook met de ingang van ons nieuwe lesrooster ons uiterste best om alle lessen op tijd te laten starten én eindigen. In dat kader vragen wij alle deelnemers om tenminste 5 minuten vóór aanvang van de les bij de yogaschool aanwezig te zijn (en nieuwe deelnemers, bij de eerste les, 15 minuten vóór aanvang). Ook vragen wij iedereen om vóór het begin van de les (met yogamat en handdoek) plaats te nemen in de yogazaal. Dan kunnen alle lessen in alle rust op tijd beginnen.

Veel dank en tot ziens in de les!