Moving to online classes ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19)

Nieuws 16 March 2020

[Hieronder de inhoud van mijn email van zondag 15 maart 2020 mocht je deze gemist hebben.].

Vanwege de overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen, moet ik tijdelijk de yogaschool sluiten. Vanaf morgen (maandag 16 maart) tot en met maandag 6 April, 2020.

Wow, ik kan niet geloven dat ik dat net heb opgeschreven.

I weet dat deze maatregelen in de huidige situatie noodzakelijk zijn om verdere verspreiding van het virus te vertragen. En het voelt ook alsof ik jullie in de steek laat.

Want juist in deze tijd, met alles wat er gaande is, wil je je gedachten op orde te houden, wil je blijven bewegen, wil je blijven zweten.

In mijn vorige email noemde ik al even virtuele (online) lessen. Dit is wat ik voor nu gepland heb.

  • Ik ben een "library" aan het maken van vooraf opgenomen lessen voor onze leden met een onbeperkt abonnement (dus voor diegenen die een maandelijks doorlopend abonnement hebben). Er komt een volgende mail aan zodra ik de details verder heb uitgewerkt in de komende paar dagen.
  • En, voor iedereen beschikbaar, gaan we LIVE online lessen aanbieden via Zoom. Je registreert je hiervoor net als altijd via onze website of via de FitManager App, en 5 minuten voor aanvang ontvang je per email een Zoom link om deel te nemen aan de les. Je kunt jouw reguliere abonnement, Intro Programma, of 10 Strippenkaart gebruiken voor deze lessen.
  • Andere opties worden op dit moment nog verder uitgewerkt.

Wat heb je nodig om deel te nemen?

  • Download Zoom. Het is gratis en je kunt het gebruiken op je smartfoon, tablet, of computer.
  • Meld je aan voor je eerste virtuele les met mij (Bettine) aanstaande dinsdag 17 maart van 10:00u-11:00u (60 MIN).
  • Optioneel: regel een straalkacheltje en luchtbevochtiger om je te ondersteunen bij jouw yoga thuis!

De lescapaciteit voor elke Zoom les is 100 deelnemers (hoera!). Meld je minimaal 10 minuten vóór aanvang van de les aan om jouw Zoom link te ontvangen.

(Let op: Er zijn morgen (maandag 16 maart) nog geen virtuele (online) lessen. We zullen deze tijd gebruiken om ervoor te zorgen dat de technologie werkt, om de laatste hiccups te verhelpen, en om het lesrooster voor de komende week te maken. En ook, om even diep adem te halen).

Ik wil heel transparant zijn met betrekking to jouw huidige abonnement of Strippenkaart:

Jouw abonnement, Intro Programma, of Strippenkaart is wat je zal gebruiken om toegang te hebben tot de Zoom lessen die wij vanaf aanstaande dinsdag dagelijks zullen aanbieden. (Zolang de fysieke yogaschool niet open is).

Jouw abonnement of Strippenkaart is wat de yogaschool laat draaien. Het is wat helpt om mijn geweldige yogadocenten te betalen, waarmee onze voorraad wordt gekocht, en waarmee onze huur wordt betaald.

Ik wil er zijn ook in deze tijd EN daarna, aan de andere kant van dit gebeuren. Zodat ik en mijn team door kunnen gaan jou de tools te bieden die je helpen het beste uit jezelf te halen (zowel fysiek als mentaal).

En met jouw hulp kunnen wij dat doen.

Als het mogelijk is voor jou: Gebruik jouw abonnement of Strippenkaart in deze periode dan om onze online lessen te volgen. En blijf gezond, sterk, geduldig, en veerkrachtig.

Wanneer je anders beslist en je wilt op dit moment de status van jouw abonnement wijzigen: Stuur dan een email naar clients@bikramyogahaarlem.nl met jouw verzoek.

Wij houden je op de hoogte met betrekking tot het moment wanneer de fysieke yogaschool weer open gaat.

Verwacht meer communicatie van ons de komende dagen over ons Zoom lesrooster. En kijk morgen op Facebook: Om 14:00u ga ik live op onze Bikram Yoga Haarlem Facebook pagina om vragen te beantwoorden en je eventuele updates te geven.

Velen van jullie hebben je steun laten horen via email en op social media. Dank je wel.

Ik hoop dat je weet dat wij er zijn voor jou en dat we er alles aan doen om te zorgen dat je de yoga, en de steun krijgt die je nodig hebt in deze uitdagende tijd en in alle tijd erna.

Ik kijk ernaar uit je snel (online) te zien. Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar.

With love and gratitude, Bettine (eigenaar & oprichter van Bikram Yoga Haarlem)