Nieuw: 60 minuten lessen! Wat kun je verwachten?

Nieuws 30 December 2019

Zoals de meeste van jullie weten, is de orginele hot yogales 90 minuten. De voordelen en positieve effecten die deze 90 minuten lessen bieden zijn ongeëvenaard. Ik heb in elk geval nog niets ontdekt dat zoveel gezondheidsvoordelen biedt in "maar" 90 minuten. Dat gezegd hebbend, kan het in deze tijd soms een hele uitdaging zijn om voldoende tijd te vinden om een regelmatige yogabeoefening (2-3 keer per week) op te bouwen, zodat je meer en meer voordeel haalt uit elke les en de positieve effecten van deze krachtige yogalessen zich opstapelen. Om het iets makkelijker te maken om een extra les in jouw schema te passen, bieden we vanaf nu ook 60 minuten lessen aan.

De lessen op zaterdag om 8:00u en zondag om 10:00u zijn 60 minuten. Klik hier om in te loggen in ons online systeem. Heb je nog geen account bij ons? Klik dan hier om je aan te melden voor ons online registratiesysteem.

In de 60-minuten-les beoefen je dezelfde serie houdingen als in de 90-minuten-les, in een iets hoger tempo en met minder herhalingen voor sommige houdingen.

Ik, en het hele Bikram Yoga Haarlem team hebben deze specifieke 60-minuten-serie beoefend en grondig getest om er zeker van te zijn dat deze veilig kan worden beoefend (net als de reguliere 90-minuten-lessen), met dezelfde algemene intentie als de originele 90-minuten-hot-yogalessen (namelijk helpen om je beter te voelen en pijnvrij te bewegen elke les opnieuw), en je zoveel mogelijk voordeel/positieve effecten biedt als mogelijk in een tijdsbestek van 60 minuten.

De 60-minuten-les kan nooit het volledige spectrum aan positieve effecten bieden die de 90-minuten-les biedt, er is simpelweg minder tijd. Daarom raden wij aan om de 60-minuten-lessen echt te gebruiken als aanvulling op jouw al bestaande 90-minuten practice en niet als vervanging. De 60-minuten-les is perfect als onderhoud voor wanneer je even wat minder tijd hebt, of wanneer je gewoon iets will toevoegen aan jouw reguliere yoga beoefening.

Kom de 60-minuten-les uitproberen en ervaar het zelf. We kijken uit naar jouw feedback!

Namasté,

Bettine

Bettine Meijer, eigenaar & oprichter van Bikram Yoga Haarlem