Nieuw lesrooster vanaf maandag 5 maart, 2018

Nieuws 20 February 2018

Zoals eerder aangekondigd, geldt vanaf maandag 5 maart, 2018 ons nieuwe lesrooster (zie de poster hieronder voor het nieuwe lesrooster)!

Mocht je de nieuwsbrieven van 13 & 20 februari over de reden voor dit nieuwe lesrooster gemist hebben, klik hier voor de nieuwsbrief van 13 februari en hier voor de nieuwsbrief van 20 februari.

Met dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze enquête. Dank voor het delen van jullie ideeën, opmerkingen, en wensen met betrekking tot de lestijden. Meer dan 150 van jullie hebben online of bij onze balie meegedaan met de enquête!

Jullie input (samen met de overzichten van de deelnemersaantallen uit ons online registratiesysteem) hebben geholpen om een evenwichtig rooster vast te stellen dat een duurzame basis biedt waarop wij verder kunnen bouwen en van waaruit wij verder kunnen groeien.

We hopen van harte dat jullie enthousiast zijn over het nieuwe rooster. En dat jullie enthousiast blijven over onze lessen, onze leraren, en alles wat Bikram Yoga Haarlem te bieden heeft.

Tot gauw in de les!