Nu voor deelnemers aan onze GRATIS week: 1 kalendermaand GRATIS bij jouw Abonnement!

Nieuws 27 January 2020

Ben je deelnemer aan onze GRATIS week actie in januari? Wat leuk!

We zijn heel benieuwd hoe je de lessen tot nu toe hebt ervaren. En hoe ga je verder met het opbouwen van jouw yogabeoefening nu je de eerste dappere stap(pen) gezet hebt?

Om jouw practice met succes voort te zetten raden wij aan om de komende tijd minimaal 2x per week les te blijven volgen. Dat is de (tijds)investering zeker waard: Wanneer je in elk geval 2x per week komt, wen je makkelijker aan de warmte en aan de houdingen. En ervaar je op korte termijn steeds meer van de positieve effecten van deze intensieve vorm van yoga.

Ben jij ook zo benieuwd wat de yogalessen jou verder kunnen opleveren en hoe (anders) jij je dan over een maand of twee voelt? Wij hopen dat wij de kans krijgen jou verder op weg te helpen en je te begeleiden in de lessen de komende tijd.

Wanneer je ervoor kiest op deze manier je practice bij ons op te bouwen kun je het beste kiezen voor een Abonnement Onbeperkt voor Nieuwe Deelnemers.

Je betaalt 89 euro per kalendermaand (eerste betaling via iDeal, volgende betalingen via automatische incasso).

En goed nieuws: Als deelnemer aan de GRATIS week ontvang je bij het afsluiten van jouw Abonnement een cadeaubon voor 1 kalendermaand GRATIS. (Te gebruiken voor 1 volledige kalendermaand in 2020 zolang jouw Abonnement doorloopt). Je kunt deze maand zelf gebruiken, of aan een vriend/vriendin cadeau doen.

Onze Abonnementen zijn heel flexibel en komen met leuke extra’s:

  • Alle Abonnementen lopen automatisch door tot wederopzegging. Opzegging kan maandelijks per email naar info@bikramyogahaarlem.nl. Wanneer je vóór of op de 15e van de maand opzegt, eindigt het abonnement per de 1e van de opvolgende maand. Zeg je na de 15e van de maand op, dan eindigt het abonnement per de 1e van de maand na de opvolgende maand.
  • Je kunt het abonnement 1x per 12 maanden kosteloos pauzeren voor maximaal 1 maand. Je behoudt jouw maandelijkse tarief (89 euro per maand) zolang je het abonnement aanhoudt. (Regulier tarief is 115 euro per maand).
  • Je behoudt jouw laagste tarief (89 euro per maand) zolang je jouw Abonnement aanhoudt (dus ook wanneer de prijzen voor nieuw af te sluiten Abonnementen omhoog gaan).
  • Je krijgt 4 buddy passen per jaar, standaard 20% korting op workshops, en standaard 10% korting op retail.

Vragen? Kom langs bij onze balie of stuur een mailtje naar info@bikramyogahaarlem.nl. We adviseren je graag!

Namasté, Team Bikram Yoga Haarlem