Renovatie herendouches begonnen!

Nieuws 24 August 2017

Beste yogis,

Veel dank voor jullie geduld en begrip tot nu toe met de sloop- en herstelwerkzaamheden van de herendouches. 

Zoals jullie wellicht inmiddels hebben begrepen is de lekkage/schade helaas vele malen groter dan wij in eerste instantie dachten. Een volledige renovatie van de herendouche (en deels van de herenkleedkamer) is noodzakelijk om de schade te herstellen. 

We hebben de afgelopen weken ons uiterste best gedaan om alle vakmensen aan te trekken en hun beschikbaarheid op elkaar af te stemmen (een hele uitdaging tijdens de Bouwvak!).

Gisteren kwam eindelijk het goede nieuws: De aannemer kon van start gaan en vanaf vanmiddag zijn de werkzaamheden begonnen voor het installeren van een compleet nieuwe doucheruimte in de herenkleedkamer. Zowel de muren als de vloer zullen helemaal opnieuw worden opgebouwd.

De tijdelijke douche die begin deze maand in de herenkleedkamer is geplaatst blijft gedurende de werkzaamheden gehandhaafd. Verder zal een tijdelijke kleedruimte voor de heren worden gecreëerd.

De werkzaamheden zullen in totaal 4 weken in beslag nemen (eind september kunnen de heren gaan genieten van een volledig vernieuwde doucheruimte!).

Wij (en alle vakmensen) zullen ons uiterste best doen om de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Het werk wordt uitgevoerd op werkdagen tussen 7:30u en 17:00u. Tussen 9:30u en 11:00u wordt bij het werk rekening gehouden met de ochtendles. Desalniettemin is het mogelijk dat toch enige (geluids)overlast zal plaatsvinden. 

Ik hoop van harte dat jullie allemaal blijven genieten van de yogalessen!

Namasté,

Bettine

Bettine Meijer, studio-eigenaar