Upgrade van 10 Strippenkaart naar Abonnement!

Nieuws 2 July 2020

Vanwege de overheidsmaatregelen voor COVID-19 is onze capaciteit in de lessen drastisch beperkt. Op dit moment kunnen in deze fase van de heropening alleen deelnemers met een Abonnement lessen boeken.

Als je een Strippenkaart hebt en je wilt toch graag les volgen vanaf nu dan is het mogelijk om jouw 10 strippenkaart te upgraden naar een abonnement. Dit gaat als volgt:

  1. Een Abonnement is 99 euro per maand. Met een abonnement krijg je toegang tot in-studio lessen, virtuele lessen, buitenlessen, en onze Members Library (online yogalessen, tutorials, etc. on demand).

  2. De Strippen die je op dit moment over hebt op jouw 10 Strippenkaart kun je gebruiken als "betaling" voor het Abonnement.

Je krijgt een "bonus" per strip die je gebruikt als betaling van het maandbedrag.

  • 1 Strip is normaal gesproken 15,50 euro "waard" (in geval van de 10 Strippenkaart van 155 euro) en 12,00 euro (in geval van de 10 Strippenkaart met korting van 120 euro). Wanneer je deze inwisselt voor een maandbetaling van het abonnement (99 euro) "kost" dit 5 strippen van een 155 euro Strippenkaart of 6 Strippen van een 120 euro Strippenkaart. (Je "krijgt" dan 19,80 euro per strip (ipv 15,50 euro) in geval van de 155 euro Strippenkaart en 16,50 per strip (ipv 12,00 euro) in geval van de 120 euro Strippenkaart).
  • Wanneer je vóór 15 juli 2020 start met het Abonnement betaal je bovendien voor de maand augustus 2020 49,50 euro (ipv 99 euro). (Dus 2,5 Strippen bij reguliere 10 Strippenkaart, en 3 Strippen in geval van Strippenkaart met korting).
  • Je kunt Strippen blijven "inwisselen" zolang je strippen over hebt op jouw Strippenkaart(en).
  • Wanneer je Strippen "op" zijn betaal je net als andere Abonnementhouders via automatische incasso.

  • Het Abonnement loopt door tot wederopzegging en is heel flexibel: Wanneer je op of vóór de 20e van de maand opzegt, eindigt het abonnement per de 1e van de opvolgende maand. Zeg je na de 20e van de maand op, dan eindigt het abonnement per de 1e van de maand na de opvolgende maand.

Wil je jouw Strippenkaart upgraden naar een Abonnement?

Stuur mij dan een mail naar info@bikramyogahaarlem.nl met als onderwerp: "Upgrade naar Abonnement", zodat ik deze wijziging in jouw account kan verwerken (dit kan ik alleen handmatig doen omdat iedereen een ander aantal Strippen over heeft).

Voor vragen kun je ook mailen naar info@bikramyogahaarlem.nl.

Namastë, Bettine & BYH Team