Workshop Weekend met yogadocent Benjamin Sears (NYC): Zaterdag 30 november en zondag 1 december!

Nieuws 12 October 2019

Kom je ook?

Schrijf je nu in voor de workshops en bikram yogalessen met yogadocent Benjamin Sears uit New York. De workshops en de daarop volgende yogalessen zijn geschikt voor zowel ervaren als beginnende yoga leerlingen. Voor iedereen geldt dat je nieuwe inzichten zal opdoen die je kunt toepassen in de reguliere yogalessen.

Heb je een onbeperkt yoga-abonnement bij Bikram Yoga Haarlem? Dan geldt voor jouw 20% korting op de workshops en Bikram lessen gegeven door Benjamin Sears dit weekend. Als het goed is heb je jouw kortingscode per email ontvangen. Zo niet, stuur ons een bericht en wij sturen jouw kortingscode alsnog toe.

SPECIALE DEAL VOOR HET HELE WEEKEND (Beide workshops en beide Bikram lessen): 170 euro (leden betalen 136 euro met de kortingscode).

ZATERDAG 30 NOVEMBER:

- Workshop "That Smooth Joint - part 1" (9:00u - 11:00u): 55 euro (leden betalen 44 euro met de kortingscode)

- Bikram Yoga & Your inner mirror (standing series focus) (11:30 - 13:30u): 40 euro (leden betalen 32 euro met de kortingscode)

(Tussen de workshop en de Bikram les is een 30 minuten pauze. Neem iets lichts mee om te eten, bijvoorbeeld fruit of een smoothie. Drink tussendoor voldoende water/kokoswater).

ZONDAG 1 DECEMBER:

- Workshop "That Smooth Joint - part 2" (9:00u - 11:00u): 55 euro (leden betalen 44 euro met de kortingscode)

- Bikram Yoga & Your inner mirror (floor series focus) (11:30 - 13:30u): 40 euro (leden betalen 32 euro met de kortingscode)

(Tussen de workshop en de Bikram les is een 30 minuten pauze. Neem iets lichts mee om te eten, bijvoorbeeld fruit of een smoothie. Drink tussendoor voldoende water/kokoswater).

LET OP: Er is een beperkt aantal plaatsen voor de workshops en Bikram lessen. Vol = vol schrijf je nu in om je plaats te reserveren! (Pas wanneer volledige betaling is ontvangen is jouw plek definitief).