Zaterdag 14 juli t/m donderdag 26 juli: Aangepast lesrooster in de ochtenden

Nieuws 3 July 2018

Van zaterdag 14 juli tot en met donderdag 26 juli wordt er een teacher training gehouden bij de yogaschool.

Het gaat om de Raja Yoga Academy “Teach to Heal”- en “Leadership”-training. Dit is een vervolgopleiding voor gecertificeerde Bikram/ hot yoga leraren. Zowel leraren uit Nederland als uit het buitenland zullen deelnemen aan de training.

Het lesrooster wordt voor deze periode (zaterdag 14 juli tot en met donderdag 26 juli) in de ochtend als volgt aangepast:

Alle ochtendlessen zullen om 9:00u beginnen in plaats van om 9:30u.

Meer informatie over deze ochtenlessen:

  • De lessen zijn voor iedereen toegankelijk (net als altijd), ook beginners en nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Kom meedoen, get inspired!
  • Je kunt je reguliere (geldige) lidmaatschap of lessenkaart gebruiken voor de lessen.
  • Alle deelnemers aan de teacher training zullen ook deze lessen volgen.
  • De lessen worden gegeven door de Raja Yoga Academy teacher training staff.
  • De lessen zijn reguliere Bikram yogalessen. Wel zullen de lessen over het algemeen iets langer duren dan de gebruikelijke 90 minuten (tot uiterlijk 11:00u).
  • Vanaf 10:30u (na 90 minuten) mag je (als reguliere deelnemer) altijd de les verlaten, mocht je geen tijd hebben om langer te blijven. (We hopen natuurlijk dat iedereen gewoon de hele les blijft.)

Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij onze balie of stuur een email met je vraag naar info@bikramyogahaarlem.nl o.v.v “teacher training”. Tot ziens in de lessen!